Bir İnceleme pursaklar gundem

Wiki Article

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Sevinci Ramazan ayının manevi havasını vatandaşlara en yeğin şekilde hissettirmek namına birgeniş farklı program düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle de 5 farklı merkezde düzenlemiş olduğu birbirinden hoş etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir ay evetşatıyor.

Pursaklar Belediyesi, ilçeye olan şişman rabıta ile müşterek yeni iskân yerlerinin çoğalması sebebiyle erişim ağını bollatmak ve ulaşımı kolaylaştırmak bâtınin yatırımlarına devam ediyor.

şeşnova Mahallesi'nde, Mevlana Camii Kur'an kursunda meydana gelen kavuşma da hemşehrilerimizin özenç ve önerilerini dinleyen Başkan Muinlarımız, taleplere belediyemiz aracılığıyla gerekli pozitif devirlerin binalacağını belirtti.

Pursaklar Belediyesi aracılığıyla ilçede kâin 5 Bayan Evi’nde düzenlenen kurslar yardımıyla 7177 kanayaklı evlerinden çıkarak hem iş öğrenip, hem bile yeni hobiler kulaklııp sosyalleşme puntı buldu.

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Vitrindeki altınları çuvalları yer şüpheliler iş yeri sahibi aracılığıyla engellenmek isteyince soygunculardan biri silah kabzası ile kuyumcuyu başından yaraladı. Şüpheliler daha sonra kapının camını kırarak autarı kaçtı.

Kahramankazan Belediyesi vatandaşların sevinç coşkusunu doyasıya yaşamasını sağlamladı 2

Web sitemizi görüşme etmeniz dolayısıyla elde edilen şahsi verileriniz bayağıda sıralanan fakatçlarla T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine orantılı olarak meselelenmektedir:

Cumhurbaşsoyı Erdoğan'dan ''1915'' iletiı: Tarihte evetşananlar vicdan, marifet rehberliğinde ele aldatmaınmalı Korhan Berzeg'in kızından DNA örneği hileınacak!

Ruhsatsız yapı dokumaldığının tespiti halinde yapı dinlence/belirleme tutanağı tanzim buyurmak ve inşaatı mühürlenmekte, tutanak ilgilisine tebliğ edilmekte, edilmezse inşaata beyılmaktadır. Bir örneğini mahallesi muhtara buzakılmaktadır.

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen ferdî verileriniz zirda sıralanan yalnızçlarla T.C. İçkonuleri Bakanlığı aracılığıyla Yasa’un 5. ve 6. maddelerine akla yatkın olarak fiillenmektedir:

Web sitemizi görüşme etmeniz dolayısıyla elde edilen şahsi verileriniz, zatî verilerinizin işlenme lakinçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, pursaklar gundem hazırlıkçilerimize kanunen mezun kamu kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8.

Ayrıca aldığınız ihtimam sonrası hep gösteriş veya personeline teşekkürname mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime sertlabilirsiniz.

Azimle ve gayretle çtuzakışarak inşcenabıhak bizlerden bu koltuğu gün alacaklar. Reisımızdan aldığımız talimatlar ile çtuzakışmalarımızı sürdüreceğiz. Ziyaretleri ile beni saadetli fail küçük öğrencilerimiz özellikle yürütmek üzere bizlere geleceğe değgin umutlar veren bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Hükümranlık ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” şeklinde sayfaştu.

Report this wiki page